17 February 2012

Compleu...complet....


In sfarsit fusta mea facuta cu ceva timp in urma,  si zic eu, inspirat modificata, poate fi clasata la costum sau compleu, caci am intregit-o cu un sacou.
Pozele vorbesc de la sine.......
Poate ca totusi pozele nu vorbesc de la sine. Iarta-ma Zoe : modelul e din Burda 4-2002, e chiar cel de pe coperta si e prima data cand imi fac complet un costum asa cum il prezinta ei. De obicei alegeam doar fusta si continuam cu alt model din cu totul alt an.
Sa stii ca nu a trebuit sa modific decat bustul, cum de altfel o fac intotdeauna....
Nu sunt chiar atat de tehnica cum esti tu...nu stiu ce ar mai trebui sa spun, decat ca am cusut, iar cusut...si cusut.
Cu drag Izi!

15 comments:

 1. Izi-Bella, E foarte frumos si ai reusit un embellishment a la Chanel in fata. Iti sta foarte bine. O sa-ti placa modelul asta din revista Simplicity http://www.simplicity.com/p-4471-misses-sportswear.aspx
  Abia astept sa vad si modelul ala pe tine. Si acum ceva critica constructiva. Da, omule, mai multe informatii utile penru cine coase: Ce tipar ai folosit? Ce a trebuit sa schimbi? etc.

  ReplyDelete
 2. Multumesc Zoe, stiu nu am fost prea inspirata la cuvinte...

  ReplyDelete
 3. Mi s-au lungit urechile de cand ma tot uit sa vad ca-l pui si pe blog:) E foarte, foarte frumos! Sa-l porti fericita!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Multumesc Mihaela, imi sta aproape la fel de bine ca rochia ta rosie, care te prinde excelent.

   Delete
 4. Eee, nu fi modesta. Iti sta foarte bine, nu aproape la fel de bine... Sincer, dupa comentariile de la rochia neagra ma asteptam sa vad o "sclepti" cu vreo 30 de "chile" cu tot cu ambalaj si cand colo ce vad...o doamna bine, cu un corp frumos care pune si mai bine in valoare costumul...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sunt vreo 50 de kile si par mai grasa datorita costumului care e grosut, hi,hi...

   Delete
 5. Si pantofii?....nu vrei sa-i vedem?;)

  ReplyDelete
 6. Are mare dreptate Mihaela: nu fi modesta cand nu e cazul. Si apoi nimeni nu a zis ca nu ai fost inspirata la cuvinte. Pot zice ca ai fost chiar foarte inspirata, numai ... putin prea zgarcita. Postarea este SI mai interesanta, daca ne dai cateva detalii despre model si cum lucrezi tu. Asta ma intereseaza pe mine, Bella, dupa ce vad ce ai facut. Nota maxima. Acum sa o auzim si pe Marlena ce zice.
  Si arati intr-adevar foarte bine.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Da, asteptam...multumesc Zoe.

   Delete
 7. Compleul arata bine pe manechin, dar pe tine arata excelent! Esti super!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Multumesc Leo, totusi haina face pe om? Macar la prima vedere??

   Delete
 8. Consider ca nu haina il face pe om, insa omul care face haina, cu pricepere si drag, "imprima" hainei o parte din sufletul sau, iar cel ce imbraca o astfel de haina nu poate fi decat multumit si fericit de imbracamintea pe care o poarta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ce pot sa spun Leo....doar multumesc, nu gasesc cuvinte la fel de inspirate ca ale tale sa-ti multumesc.

   Delete
 9. Anonymous1:59 PM

  E superb compleul,urmareste perfect linia corpuli tau,dandu-ti o nota de eleganta si stil (se vede ca esti f.atenta la detalii)

  Felicitari!!!

  ReplyDelete