Sunday, February 19, 2012

Meniu simplu

Nu stiu ce veti pregati pentru azi, o zi friguroasa de duminica , dar eu va dau o idee.
Supa de rosii si snitel vienez cu cartofi prajiti.

Supa e pregatita din suc de rosii facut asta vara si care merge foarte bine cu feliute de bagheta uscata in cuptor.
Iar pentru felul urmator,......................... preferatul copiilor : cartofii prajiti cu snitel vienez. De ce vienez? Am vazut reteta pe travel channel si era facuta la  "mama ei" intr-un autentic restaurant vienez. E carne de porc taiata foarte subtire si batuta bine (poate merita, persoana la care te-ai gandit cand l-ai batut).
Reteta originala cica e cu carne de vita, dar nici ei cand au prezentat-o, nu au folosit vita.
De ce tai cartofii patrati? Forma patrata le asigura o rotire mai buna in tigaie si deci o rumenire perfecta.



Pofta mare si duminica placuta!

5 comments:

  1. Replies
    1. Da e foarte bun, preferatul copiilor.

      Delete
  2. Rapid si foarte gustos!Felicitari!

    ReplyDelete
  3. Dupa ciorbe nu prea ma omor,dar snitelul ala...mmmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. E foarte bun, preferatul copiilor, e sarbatoare cand il fac!

      Delete