Friday, April 20, 2012

Monkey bread

De cand am vazut reteta pe blogul cu de toate de la Anca, eram sigura ca am s-o fac. Mi s-a parut usoara, mai ales ca aluatul il framanta masina. Dar ce nu am stiu eu, era ca nu voi avea nimic de facut decat adaugat ingredientele in masina si pooozeeeee......Raisei.
Manca-o mama de harnicuta, iar nu am facut nimic altceva decat s-o admir.
Reteta ANCAI e perfecta, nu am schimbat nimic la ea, deci daca o vreti luati-o de la ea, asa e corect.
Am o multime de poze ca sa demonstrez ( Zoe asta e pentru tine) ca masina framanta aluatul, apoi il modelam cu mana, il dam prin unt topit si apoi amestec de zahar si scortisoara. E un deliciu, de fapt a fost, ca s-a terminat....portia asta.







Pofta mare, cu drag Izi !



4 comments:

  1. mmmm ce bine arata!!mai ales ca bilutele le-a modelat doua manuti mici...Ma bucur ca ati incercat-o si ca v-a placut,foarte bine v-a iesit...si totusi de ce nu ies asa lipiciase??te-ai uitat un pic pe google sa vezi cum sunt??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Am vazut si eu cum arata, poate se toarna vreu rest de unt topit, nu stiu, dar mie imi place asa cum a iesit. Deasupra s-a crocantit zaharul. buuuunnn!

      Delete
  2. Anonymous1:51 PM

    Arata suuuuper,vreau sa fac si eu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Arata si e foarte buna. Hai fuga la treaba.

      Delete