Friday, January 4, 2013

La multi ani blogului, la multi ani, mie!

Nu puteam sa las sa treaca aniversarea blogului fara o mica atentie.
Am facut briose dupa reteta asta si le-am ornat pentru petrecere. Ca noutate sa stiti ca le-am copt in forma de cornet pentru inghetata.





Cu mult drag, Izi! O zi buna in continuare!

6 comments:

  1. Intr-adevar! La multi ani tie si blogului tau! Sa fii sanatoasa si sa scrii cat mai mult pe blog!
    P.S. Arata tare interesant briosele tale si mi-ai facut o poftaaaaaaa... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc Cristina, la multi ani tuturor!

      Delete
  2. La multi ani Blogului:)!!va doresc un an plin de realizari si cat mai multe postari!!
    Acum spun un woow maaare,ce bine arata.Am vazut ceva asemanator pe un site strain dar parca nu am avut curajul sa incerc,vad ca nu s-au ars cornetele.Arata foarte bine,felicitari!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu s-au ars, deloc, deloc. Si eu am fost curioasa sa incerc. Multumesc pentru urari.

      Delete
  3. La multi ani tie si blogului si felicitari!

    ReplyDelete
  4. La multi ani fericiti, cu intarziere draga mea! La cat mai multe postari pentru aniversarea blogului si sa nu-l mai blochezi! :*

    ReplyDelete