Saturday, February 23, 2013

Trening

Am folosit pentru bluza modelul din Boutique,

iar pantalonii sunt improvizatie....






O zi buna, cu drag, Izi!

Wednesday, February 20, 2013

Iepurasi pe lenjerie de pat

Materialul e bumbac creponat si satinat.
E o splendoare la atingere.





O zi buna, cu drag Izi!

Tuesday, February 19, 2013

Reciclare : din tricouri .....fusta a iesit

Din titlu am spus totul....
Am avut 2 tricouri din bumbac, fiind acelasi material le-am putut combina.







Asta au fost la inceput......

O zi buna, cu drag, Izi!

Tuesday, February 5, 2013

Boutique .....carte nu revista

E imensa, e plina de idei, de modele, cam 80 scrie pe revista.



De fapt e un numar special, care cuprinde 2 numere: nr.1 ianuarie 2012 si nr. 2-3 februarie 2012.



Nici nu conteaza ce numar e, e super, e super, are modele si pentru copii.



Are si cateva retete, desigur in italiana, dar cu putina italiana pe care o stiu tot din reviste cu ricete , ma descurc, iar la nevoie nu ducem lipsa de italieni, caci revista este de la Marlena din Italia, pe care o iubesc si i-o declar si online. Multumesc mult pentru cadou, este super, e mult mai bun ca cel de la mos craciun, care a constatat si Raisa ca in fiecare an imi aduce Burda (hai ca am deviat).
Cateva imagini din revista.......








Marimile sunt de la 38 si pana la 48, iar modele pentru copii sunt de la varsta de 5 si pana la 12 ani. dar nu fiecare model in parte, ci fiecare model are doar 4 marimi incluse: 5-8 sau 6-9 sau 9-12.
Nu ma plictisesc niciodata de reviste.
Grazie Marlena!
O zi frumoasa, eu ma duc la documentare!
Cu drag, Izi!

Monday, February 4, 2013

Din nou despre paine

Niciodata nu poti stii totul, nu poti avea totul....si nici reteta perfecta nu exista.
Totul se poate perfectiona.
Eu folosesc aceeasi reteta de paine,ca sa castig timp.
Dar normal ca ma intreb mereu: oare nu se poate obtine o paine mai buna????
Aceleasi ingrediente, dar in alta proportie si desigur.....un alt rezultat.
A iesit ca o paine de vatra cu alta consistenta a miezului.
Iata reteta:
  600 g faina
350 ml apa
6 linguri ulei
37 g drojdie proaspata
15 g zahar (exact atat am pus)
12 g sare. 
In rest nimic special decat faceam inainte. Framantata la masina, lasata la crescut 45 minute, apoi pusa in tava de aragaz sub forma rotunda.
Am crestat-o cu cutitul si uns-o cu apa, am mai lasat-o putin la crescut, cam 15 minute, apoi pusa in cuptorul incins in care pun un castronel de apa sa se faca abur.


Pofta mare si o saptamana spornica!
Cu drag, Izi!